ELKÖLTÖZTÜNK Én is, meg a blog is. Én Krétára, a blog pedig egy olyan helyre, ahova csak az én meghívómmal léphetsz be. Ha szeretnél ilyet, akkor írj nekem a medvelany[kukac]index[pont]hu-ra, és megbeszéljük.

HTML

Macska

2008.06.02. 21:17 | TavaszTündér | 4 komment

Valaki rábízta nyaralása alatti időre 60 ezer forintos vadiúj kismacskáját Valakikre. (Igen, eleve érthetetlen, miért költ az ember ennyi pénzt olyasmire, amiből annyi van az utcán és a menhelyeken ingyér/jelképes összegért, mint a szemét.) De Valakik sajnos nem jól vigyáztak a kismacskára, mely elszökött, és hosszas keresés után szerencsétlenre egy meszesgödörben leltek rá. Egy dolog a költséges kórházi ápolás, és hogy Valaki mennyire szomorú lesz, ha ezt megtudja, és hát Valakik lelkifurdalását sem irigylem, a másik meg, hogy szerencsétlen kisállat hogy nézhet ki és milyen kínokat kellett kiállnia, meg hogy rendbejön-e még valaha.

És valamiért nekem még rögtön az jutott eszembe, hogy ilyesmi is csak egy macskával fordulhat elő. Megy a bamba érdeklődő fejével, háromszögfülek hegyesen előreszegezve, nedves orral szimatol, néz a hatalmas kék csipás szemével, még össze is vonja a szemöldökét, tipi-tapi mancsokkal puhán előrelépeget, egyszersmind egy óvatos és körültekintő állatka benyomását kelti, és végül mit csinál? Beleesik! Van még olyan hülye állat a Földön, amivel ugyanez megtörténhet?


Címkék: megmond

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderke.blog.hu/api/trackback/id/tr72499317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panka 2008.06.03. 09:19:50

NEM! Kizárt! :)

CaminoReal 2008.06.03. 21:54:55

Erről az a videó jut eszembe, amit együtt néztünk a macskákról. Abban is lesétál a kredencről tök simán....És hogy ismét csak a saját élményeimet meséljem, a mi macskánk is beleesett egy meszesgödörbe még régen, de lemostuk gyorsan és nem lett semmi maradandó baja...

Laczkó 2008.06.05. 20:11:56

A macskák gonoszak és mindig életbenmaradnak... Amúgy nemszeressem őket mert okosabbak nállam... asszem
süti beállítások módosítása