ELKÖLTÖZTÜNK Én is, meg a blog is. Én Krétára, a blog pedig egy olyan helyre, ahova csak az én meghívómmal léphetsz be. Ha szeretnél ilyet, akkor írj nekem a medvelany[kukac]index[pont]hu-ra, és megbeszéljük.

HTML

Fája

2008.05.22. 18:57 | TavaszTündér | 6 komment

Ma annyit beszélgettem meg röhigcséltem Cirmivel, hogy mostmár fája torkom. Megismertem Dóriját is egy intenzív félórában, szórakoztató személyiség ezerrel. Aztán meg egyszercsak megláttam kint ülve Viktort & Melát, őket is üdvözöltem.

Ó, újpesti Meki, te kedves, összegyűjtöd a kellemes embereket!

Kaptok zenét, csak úgy. Mondjuk Metric-et, mert amikor Cirmit eldobtam a metróig, megjegyezte, hogy mennyire szar ez a zene, mármint pont a Metric, amit pont hallgattam, aztán, hogy "ja, ráadásul cd-ről megy?" hát igen, én választottam, aztán kerestem neki másik számot, hátha tetszős lesz neki. Arra meg azt mondta, hogy ezt akár én is énekelhetném. Hát igen, szoktam. ilovemetric.


*

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderke.blog.hu/api/trackback/id/tr10482798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roby · http://roby.freeblog.hu/ 2008.05.26. 07:06:50

Cirmi zenei izlésfejlesztés alatt van és úgy látszik, már a fikázásomat is kezdi átvenni :) Pedig nem olyan rossz ez. Engem a Satellite Party-ra emlékeztet, de azért az erősebb. Ha másért nem (bár szerintem be kéne jönnie) az image biztos tetszik majd: www.youtube.com/watch?v=Q4D1f-6oKJQ Mellesleg Nuno Bettencourt a gitárokon ;)

TavaszTündér · http://tunderke.blog.hu 2008.05.27. 13:13:07

Hát egyrészt bekaphatjátok mindketten :P
Másrészt viszont megbocsátok kicsit, mert nem tudtam, hogy Perry Farrellnek van mégegy együttese, amiről én nem tudtam, pedig ó mennyire szeretem őt! (mármint a Jane's Addiction-ben meg a Porno for Pyros-ban) a Metric meg igenis nagyon erős! csak máshogy.

manoc 2008.05.28. 19:43:29

Ujonnan felfedezett egyuttes. Kire emlekeztet vajon??

www.youtube.com/watch?v=z-mxBDuRaZ8

TavaszTündér · http://tunderke.blog.hu 2008.05.29. 17:34:29

na tessék, indie-fórum lesz itt lassan:)

köszi manóc, hja, tiszta smashing (persze ők jobbak voltak:))
süti beállítások módosítása